Camping

In het mooie Zuidlaarderveen ligt onze minicamping in een bosrijke omgeving. We hebben totaal 18 kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper. 12 van deze kampeerplaatsen zijn volledig omheind. Alle plaatsen zijn voorzien van een aparte aansluiting op elektra (6 Ampère). Wij hebben om het chemisch toilet te reinigen een speciale plek ingericht.

Als je meer comfort wilt, kun je bij ons een keuze maken uit verschillende Chalets. Met uitzondering van de blokhut zijn al deze Chalets voorzien van een omheinde tuin. (Voor alle accomodaties: tussen 18.00 en 19.00 uur geen aankomst.)

 

 

Overkapping

Wij hebben een mooie overkapping waar je gezellig en bij elk weertype kunt zitten.

Er staat een boekenkast met veel boeken die je kunt lenen en foldermateriaal met leuke tips voor bezienswaardigheden in de omgeving.

 

Op deze centrale plaats op de camping vind je ook de afwasruimte en de toegang tot de sanitaire ruimten.

 

 

 

 

Vriezer

Onder de overkapping hebben wij speciaal voor het verse vlees voor de honden een vriezer voor gezamenlijk gebruik staan. 

 

Sanitair

Onze twee inpandige sanitaire ruimten (waarvan één verwarmd) bevatten: vier douches, één familiedouche en vier toiletten. Gebruik van douches en warm water is inclusief.