ALGEMENE VOORWAARDEN MINICAMPING DE HOFSTEE

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn bindend. Zowel voor eigenaar/verhuurder van de woning als voor degene die een huurovereenkomst afsluit voor zowel de Chalets en Appartementen alsmede de Kampeerplaatsen bij Minicamping de Hofstee.

Prijzen

Prijzen zoals vastgelegd in de huurovereenkomst zijn, onder voorbehoud van vergissingen, bindend.

Bevestiging van uw boeking en betaling

Na uw online boeking sturen wij u na acceptatie direct een bevestiging met daarin het verzoek om een bedrag aan te betalen waarmee de reservering definitief wordt. Deze aanbetaling dient binnen acht dagen betaald te zijn. Bij boeking bent u tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden die vermeld staan op de website. Indien de aanbetaling niet is voldaan volgt er een mail met herinnering , als de betaling weer uitblijft  kan uw boeking komen te vervallen en wordt de betreffende periode weer voor verhuur aan anderen vrijgegeven. De restantfactuur voor de accommodaties dient 4 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan . De betaling voor de kampeerplaatsen dient 2 weken voor aanvang te zijn voldaan.
Bij boeking binnen 28 dagen voor aanvang van uw huurperiode ontvangt u een factuur voor het totale bedrag, deze dient dan per omgaande voldaan te worden. Voor de kampeerplaatsen is dit 14 dagen voor aanvang.

Bij boeking binnen 28 dagen voor aanvang van uw huurperiode ontvangt u een factuur voor het totale bedrag, deze dient dan per omgaande voldaan te worden. Voor de kampeerplaatsen is dit 14 dagen voor aanvang.

Annuleren of wijzigingen

Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd.

Deze bedragen zijn bij annulering :

  • tot 3 maanden voor de dag van aankomst 15% van de huursom
  • tot 2 maanden voor de dag van aankomst 50 % van de huursom
  • tot 1 maand voor de dag van aankomst 75 % van de huursom
  • bij annulering binnen 1 maand voor de dag van aankomst 90 % van de huursom
  • bij annulering binnen 1 week voor aankomst 100 % van de huursom

Wij adviseren u dan ook om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten!

Bij wijziging wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht

(een wijziging is dus niet annuleren en een andere datum boeken , dan gelden de annuleringsvoorwaarden)

Wisseldag ( chalets en appartementen)

De aankomstdagen zijn op vrijdag (voor een week en weekend) en op maandag (voor een midweek en week). De huurder kan de woning na 15.00 uur betrekken en dient de woning op de vertrek dag (maandag voor weekend-weekhuur en vrijdag voor week- en midweekhuur) vóór 11.00 uur te verlaten. Daarna moet de woning beschikbaar zijn voor schoonmaak, tenzij anders is overeengekomen en schriftelijk bevestigd.

Eindschoonmaak

U dient de woning te allen tijde opgeruimd en ‘bezemschoon’ op te leveren (vaat schoon en opgeruimd in de kast; meubels op hun oorspronkelijke plaats). Tevens dienen de bedden afgehaald te zijn en de vuilniszakken naar de milieustraat  te zijn gebracht,

De schoonmaakkosten worden standaard in rekening gebracht.

Bewoning en bezoek

Het is absoluut niet toegestaan meer personen in de woning te laten overnachten dan waarvoor de woning is ingericht. Kinderen vanaf 2 jaar tellen voor het vaststellen van het bewonersaantal als vol persoon. Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk. Bij signalering van meer bewoners dan is toegestaan, wordt de overeenkomst door verhuurder eenzijdig verbroken, dient het vakantiehuis per omgaande verlaten te worden en wordt er geen restitutie verleend.

Bezoekers zijn (van te voren aangemeld) altijd welkom, i.v.m. de grote hoeveelheid honden op de camping wordt bezoek met honden niet op prijs gesteld ( in overleg kijken we wat er mogelijk is ).

Huisdieren

Het meenemen van (eigen) huisdieren is uiteraard op een hondencamping toegestaan. U dient dit bij uw reservering kenbaar te maken. Het is toegestaan de meubels (bank, bedden en dergelijke) als ligplaats voor uw huisdier te gebruiken mits er voldoende kleden op de bank liggen , Ligt uw hond ook op de bedden dan eigen dekbedden en kussens meebrengen .  Verder dient hondenpoep e.d. zowel in de tuin, als op het campingterrein en de wandelpaden in het bos achter de camping  direct opgeruimd te worden. Er staan speciale vuilnisbakken de ingang en uitgang naar het bos voor poepzakjes. Hebben uw honden gegraven in de tuin, of op de camping gooi het gat dan direct dicht na constatering of vraag om een schep, hark en/of kruiwagen met zand, dan blijft de schade hoogstwaarschijnlijk beperkt. Bij constatering van niet gemelde graafschade, alsmede het niet opruimen van hondenpoep, worden er extra kosten in rekening gebracht.

I.v.m. het grote aantal honden dat aanwezig is op de camping wordt overmatig blaffen niet toegestaan , wij gaan er vanuit dat uw hond hierin te corrigeren is.

i.v.m. de rust op de camping en de buren mogen voor 9 uur s `morgens en na 9 uur s `avonds de honden niet zonder toezicht in de tuin , zowel bij de huisjes als op de kampeerplaatsen.

De honden dienen op de camping altijd aangelijnd te zijn , ook het stuk bos achter de camping is aangelijnd gebied i.v.m. het vele wild wat daar loopt , er zijn voldoende losloopgebieden in de buurt , wij helpen u hier graag mee 😊

Gebruik het Campingterrein niet als uitlaat plek  , als alle honden op het gras of tegen de struiken plassen houden we geen gras meer over, we houden het gras graag voor iedereen netjes!

Huisvuil

Onder de overkapping vind u het bordje voor de milieustraat. Wij verzoeken u met klem om het afval te scheiden, in de milieustraat vind u een papiercontainer , plasticcontainer ( ook blik en melkpakken) en een restcontainer ( alleen dicht geknoopte vuilniszakken en absoluut geen los vuil )

Aansprakelijkheid

De recreant is aansprakelijk  voor door U, uw honden en/of uw eventuele gasten veroorzaakte schade en overlast. Eigenaar/verhuurder is niet aansprakelijk voor: diefstal, schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op zijn terreinen of door het gebruik van de op zijn terreinen aanwezige faciliteiten; . schadeclaims voortvloeiende uit overlast veroorzaakt door derden; . mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen; . onklaar raken of buiten gebruik zijn van faciliteiten of voorzieningen. Een en ander onverminderd het in de wet bepaalde. De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen, die uit de reserveringen het verblijf voortvloeien, zowel van hemzelf, van alle aangemelde personen als van gasten.

Roken

In alle Accommodaties en tevens de recreatieruimte, is roken NIET toegestaan. Ook niet met het raam open of in de deuropening!

Gas/water/licht

De huurprijs is inclusief (het redelijk) verbruik van gas/water en licht, deuren en ramen open dan graag thermostaat laag draaien !

Tevens worden er pellets voor de pellet kachel voorzien ( 1 zak incl ) heeft u meer pellets nodig dan wordt er per zak pellets de dag prijs in euro in rekening gebracht .

Huurt u een Glampinglodge, Dan is 1 vulling voor de petroleum kachel incl. heeft u meer vullingen nodig word er 20 euro per vulling gerekend.

Voor de kampeerplekken is 3kw per nacht inclusief , de resterende verbruikte kw’s worden bij vertrek afgerekend voor 0.90 euro per kw.

Aankomst en Vertrektijden

Accommodaties :  Aankomst tussen 15.00 uur en 18.00 uur

Vertrek 11.00 uur

 

Kampeerplekken:  Aankomst tussen 12.00 uur en 18.00

Vertrek 11.00

Latere aankomst altijd in overleg

Parkeren

 

Alle Accommodaties en Kampeerplekken hebben 1 eigen Parkeerplek op de parkeerplaats.

Het toegewezen nummer krijgt u bij aankomst.

De parkeerplaats is dus alleen voor gasten en 1 plek per accommodatie of kampeerplek , visite en meerdere auto`s kunnen dus niet op de parkeerplaats geparkeerd worden, er is een parkeerplaats bij het voetbalveld die hiervoor gebruikt kan worden, wij helpen u graag daarbij.

Minicamping de Hofstee
Dorpsstraat 48
9474 PE Zuidlaarderveen