Accommodatie

Op onze minicamping kun je van de volgende verblijf mogelijkheden gebruik maken...

Campingplaatsen

Alle 18 kampeerplaatsen zijn geschikt voor tent, caravan of camper en beschikken over een eigen meter voor maximaal 6 Ampère stroom.

Speciaal voor onze gasten met hond(en) zijn 11 kampeerplaatsen volledig omheind, zodat de hond(en) lekker vrij kunnen rondlopen op de eigen plek.

 Ons terrein is erg droog en daardoor ook zeer geschikt voor campers. Wij hebben voor het chemisch toilet reinigen een speciale plek ingericht.

 

 

 

 

Luxe chalets

Deze luxe en volledig ingerichte chalets (4 stuks) zijn voorzien van keuken met koelkast, oven, koffiezetapparaat (senseo). Volledig ingerichte woonkamer (incl. slaapbank) met tv, slaapkamer met tweepersoons boxspring. Op de eerste verdieping is een slaapzoldertje aanwezig. In de aparte badkamer is een toilet en douche. De chalet kan op koude dagen worden verwarmd door middel van een sfeervolle palletkachel. De chalets zijn voorzien een omheining zodat de hond(en) vrij kan rondlopen en andere campinggasten niet hinderen. Klik hier voor een foto-impressie van de luxe chalets.

 

 

 

 

 

Comfort Chalets

Sfeervol en volledig ingericht Chalet met een oppervlakte van ongeveer 30 m2 met eigen toilet en douche en centrale verwarming. De chalet is voorzien van een veranda met zitje, keuken, zithoek met tv en een slaapkamer. Op de eerste verdieping is een extra slaapzoldertje aanwezig. Klik hier om binnen te kijken.

Deze chalets zijn voorzien van een omheinde tuin zodat de hond vrij kan rondlopen.

 

 

 

 

 

Texashouse

Het Texashouse is een bijzondere belevenis: voorzien van een woon-/slaapkamer, keuken, douche en toilet en centrale verwarming. Ook het Texashouse is voorzien van een omheining waar de hond zich vrij kan bewegen. Om binnen te kijken klik je hier.

 

 

 

 

 

 

 

Luxe appartement

Onder de bestaande overkapping hebben wij een Luxe appartement gerealiseerd. Het Luxe appartement is voorzien van een keuken met koelkast, oven en koffiezetapparaat (Senseo). Volledig ingerichte woonkamer met tv en slaapbank. Een slaapkamer met tweepersoons boxspring en kledingkast. Bij dit appartement zit een gezellige binnentuin en buiten een volledig omheinde tuin. Klik hier voor de foto's.

 

 

 

 

 

Compacte blokhut

2/4 persoons compleet ingerichte blokhut. Deze knusse blokhut heeft aan de voorkant een veranda met zitje. Binnen is een compacte keuken met een 4-pits gasstel, koelkast en warm- en koud water. Er zijn twee aparte slaapkamers aanwezig: één met een tweepersoonsbed, en één met stapelbed. De blokhut is voorzien van een kleine U-zit. Er is een gaskachel, kledingkast aanwezig. Voor de douche en toilet kun gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Klik hier of op de foto om even binnen te kijken.

 

 

 

Regels

Voor alle accommodatie gelden de volgende regels:

  • Aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
  • Week: vertrek op maandag of vrijdag
  • Weekend: aankomst vrijdag vertrek op maandag
  • Midweek: aankomst maandag vertrek op vrijdag
  • De hond mag niet op het bed. Is de hond dat thuis gewend, neem dan naast je eigen beddengoed ook je eigen dekbed mee
  • De hond mag niet zonder kleed op de bank. Kleden liggen in de accommodatie.
  • Alle accommodaties zijn rookvrij
  • Je laat de accommodatie bezemschoon achter
  • je gooit jouw afval zelf weg op de daarvoor bestemde afvalplaats